這枱香港有得賣嗎

這枱香港有得賣嗎
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

這枱香港有得賣嗎
kswong8d 發表於 2015-9-4 10:02 AM
我係淘寶買,計埋運費都係$150,平香港一半,聽D c父講新填地街好似有

我係淘寶找到的都不能集運到香港

回覆 3# kswong8d

第三方集運實運到。

ching 唔係做左張 BOSCH鋸檯嗎?又買多張?
呢張我都有興趣, 不過我怕佢收埋都唔細, ching 買左記得 post 出黎睇下.

ching 唔係做左張 BOSCH鋸檯嗎?又買多張?
呢張我都有興趣, 不過我怕佢收埋都唔細, ching 買左記得 post  ...
Super169 發表於 2015-9-4 02:10 PM

淘寶用第三方集運可以,又快,不過運黎香港要承擔整爛風險,不過如果$300 香港先買到就唔係咁抵,張枱收埋都唔算好大,普通細摺枱,攝係櫃邊門後都ok

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 6# 筒仔

有無淘寶link

淘寶用第三方集運可以,又快,不過運黎香港要承擔整爛風險,不過如果$300 香港先買到就唔係咁抵,張枱收 ...
筒仔 發表於 2015-9-4 14:26

唔該 ching, 我之前都 post 過想買的, 不過屋企要搵地方放, 屋企幾乎有位既牆都比我用左, 儲物房已經變成垃圾桶.
唔知有幾重呢? 你果張係咪 "翻轉工作台"?

回覆  筒仔

有無淘寶link
@ice 發表於 2015-9-4 14:35

搵 木工工作台 就有大把了.

唔該 ching, , 不過屋企要搵地方放, 屋企幾乎有位既牆都比我用左, 儲物房已經變成垃圾桶.
唔知有幾重呢?  ...
Super169 發表於 2015-9-4 02:48 PM

我呢張係翻轉工作台黎, 都幾好用,用黎夾住木件黎鋸野唔錯,高度適中,唔使好似以前成日用張木椅 long 住黎鋸咁唔安全