關於 Bosch 充電鋸 (kswong8d or 其他ching 請入)

因為舊貼 lock 左, 只好開新貼問

請問 hk 買淨鋸有無包圖中3件配件? 箱? 榜尺? 吸塵咀?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

當然冇,只有個名貴紙盒,跟机鋸片,如果你對佢個原裝盒有興趣,我建議你買套裝,因為跟机電池係2A,同個吸塵咀唔係一般吸塵机Size,把尺設計有點不切實際,我買果陣都好難决定!買咗先知個盒唔平,可系統化使用。

想補充几句,自己做把薄導尺比佢原裝好,因為個摩打離台面大近,約一塊二分板厚度,所以佢先比支咁嘅傍尺,呢把野隨時可用,好方便,尤其介濕碎野,下面放塊發泡膠,較好鋸深度,就一刀搞掂,如果換塊密齒鋸片可能重正。。。。。

啱啱先用完圓鋸....多塵到呢

啱啱先用完圓鋸....多塵到呢
hitkcm 發表於 2015-10-11 17:32

hitkcm師兄有無用吸塵咀?

當然冇,只有個名貴紙盒,跟机鋸片,如果你對佢個原裝盒有興趣,我建議你買套裝,因為跟机電池係2A,同個吸 ...
kswong8d 發表於 2015-10-11 16:45

thx ching
但電池我有, 如再買套裝, 情願上 18v
把榜尺好似係 fit for 原裝導軌用

佢要加雙筷子先用到原裝導軌,自己試過用鋁條做,但發覺唔方便
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問把套裝有L-boxx鋸約幾錢?

hitkcm師兄有無用吸塵咀?
edgeyim 發表於 2015-10-11 19:00

無用,鋸短兩件板,快手鋸完掃地

thx ching
但電池我有, 如再買套裝, 情願上 18v
把榜尺好似係 fit for 原裝導軌用 ...
belleville 發表於 2015-10-11 20:59

有電池就唔好上18V……買裸機算啦……一上18V又要花錢買過晒18V.....12V工具我得返一把bosch索頭批

記錯……得返兩把12V先真