想買tv架~ 係ssp 邊到平?鴨記?邊間?

如題~
因為要買來公司想掛tv
我諗最大都係40吋以下
唔知大家有咩好介紹邊到買平同咩牌子好?

如題~
因為要買來公司想掛tv
我諗最大都係40吋以下
唔知大家有咩好介紹邊到買平同咩牌子好? ...
fai3600 發表於 2015-10-14 20:05

鴨竂街2手機

鴨竂街2手機
whitechunk 發表於 2015-10-14 20:18

我買tv 架wo
二手機?

我買tv 架wo
二手機?
fai3600 發表於 2015-10-14 22:00

剛剛我也是想買,發覺NB呢款架應該OK,淘寶價平過鴨記,但TMALL就和鴨記差唔多。
鴨記近蛇檔我問過兩檔(近南昌街個邊)。
所以打算香港買,部機LETV X50,打算用以下的DF600
各位有咩意見。。。謝謝

nb有彈弓扣果隻幾方便(梗架),仲幾平tim
不過平果隻唔知夠唔夠力掛40吋

nb有彈弓扣果隻幾方便,仲幾平tim
不過平果隻唔知夠唔夠力掛40吋
C-Leung 發表於 2015-10-15 00:57

我呢架想買個隻SSP 賣 2XX,應該夠吧!貪佢可以轉左右角度,勁D個款唔得

回覆 6# tylsss

swing架貴d唔出奇,不過類似o既我見過集安賣百幾蚊(都係nb,款都差唔多),可能係低一grade o既model
點都好,貨比3家,同一型號唔同舖都有平有貴

呢D重到死既架,冇咩人會去淘,運費都夠你買多半隻

TAOBAO 我知平d, 但真係重, 運費唔平
所以都想係hk 搞掂返呢~
nb 架我都有用~都ok呀~
但有冇話去邊間鋪會好d? 都係鴨記看多兩間就買得?
怕中黑店...........

TAOBAO 我知平d, 但真係重, 運費唔平
所以都想係hk 搞掂返呢~
nb 架我都有用~都ok呀~
但有冇話去邊間鋪會好 ...
fai3600 發表於 2015-10-16 19:46

淘吧(多款好多)、找有牌子多人買的TV架、比運集運買來香港
我都係淘回來裝32"TV、轉眼己安全用左5年~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊