[操作疑難] 又黎過氣的芭蕉扇真偽問題???

琴日行過鴨仔街, 見長X賣芭蕉扇好平, 大的賣 $33, 細的更抵賣 $39, 佢地唔知會否溝貨賣呢? 我見 Demo 機好多隻色大芭蕉扇, 個面都係寫上 Rechargeabie, 但藍色則寫上 Rechargeable 喎!

邊檔賣真貨? 我想趁季尾買返兩把看門口

我會去麗晶買....

琴日行過鴨仔街, 見長X賣芭蕉扇好平, 大的賣 $33, 細的更抵賣 $39, 佢地唔知會否溝貨賣呢? 我見 Demo 機好 ...
sonycliepda 發表於 2015-10-27 11:31

大巴蕉咪開電池箱睇下有冇嗰七個窿窿囉…。

我會去麗晶買....
DGCNYO 發表於 2015-10-27 12:49

麗X啲人太串咀了!

大巴蕉咪開電池箱睇下有冇嗰七個窿窿囉…。
mdws2002 發表於 2015-10-27 13:50

佢有齊晒正貨架特徵, 扇葉同扇葉蓋有 logo, 電池底亦有 logo 同七個窿, 就係風扇面印左 rechargeable, 而唔係 rechargeabie 呀! 不過X城舖頭應該唔會賣假野掛?

佢有齊晒正貨架特徵, 扇葉同扇葉蓋有 logo, 電池底亦有 logo 同七個窿, 就係風扇面印左 rechargeable, 而 ...
sonycliepda 發表於 2015-10-27 13:56

可能係批次唔同啫。
嗰陣都有人講過話共田有批貨突然串返啱啲字………
不過,其實勿論真假,有七個窿基本上都買得過㗎啦。(正規電路版)
再者就要睇埋粒電有冇俾人偷龍轉鳳啫。

回覆 7# sonycliepda

我直接係共田買的後期貨是串字正確

我會去麗晶買....
DGCNYO 發表於 2015-10-27 12:49

宜家幾銀同响邊?