[開箱] 小米 AA size Alkaline 電芯

AA電都玩吓花巧嘢,五顔六色係幾搶眼。
假如係可充電芯就更fit喇。

好唔好用就真係未知,不過MAXELL (Hitachi) "監制" 嘅,相信唔太差,應該好過乜乜GP啩。

9.9人仔一盒有10粒,喺SSP或淘x淨係買個電池盒可能都要幾蚊。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

買個盒都要2-3蚊啦,買開小米野,集埋一齊都可以念下

用嚟哄細路哥 Fit 晒

1.2 港幣1粒
但成 kg 重
雜運都5, 6蚊人仔!
goodman85 發表於 2015-11-2 23:20

講AA電芯啫,咁都要嚟抽水 + 吹水老作嘅!

但成 kg 重
goodman85 發表於 2015-11-2 23:20

就算係10粒18650電芯加個膠盒都冇 "成 kg 重" 啦。。。
唔通你用慣咗d神火灌沙電芯個重量嚟做標準?
定係講緊幾pack電加埋 ""成 kg 重" 呀。。。

下次想要抽水,都搜集吓資料先至回人哋果post啦。

可想而知你講 (吹) 嘅嘢,可信程度有幾高!

睇吓今次你點兜先。。。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有無網站列出電芯的容量 (mAH)?
圖保找不到。

有無網站列出電芯的容量 (mAH)?
圖保找不到。
Joe_Black 發表於 2015-11-3 05:06

一次性電池嚟㗎喎。都計mAh?

唔會唔好似豬P甘流汁呢?

講AA電芯啫,咁都要嚟抽水 + 吹水老作嘅!

就算係10粒18650電芯加個膠盒都冇 "成 kg 重" 啦。。 ...
dcc2000 發表於 2015-11-3 00:05

咁輕,灌氫的吧