[操作疑難] 香港边度有M6的快接头

香港边度有M6的快接头, 如图:

或者, M4 转M6的螺丝套..?

THANKS
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大把,用平大陸買,定貴價來路野?
平既出新填地街,有大陸野,好D買既日本牌子SMC
來路野FESTO 要去長沙灣買

www.smchk.com.hk
www.festo.hk

香港边度有M6的快接头, 如图:

或者, M4 转M6的螺丝套..?

THANKS
jerrychan0610 發表於 2015-12-18 11:41

大把,用平大陸買,定貴價來路野?
平既出新填地街,有大陸野,好D買既日本牌子SMC
來路野FESTO 要去長沙灣買

...
wlmak 發表於 2015-12-18 12:22

请问长沙湾边度?
其实想买平..野, 但新田地收得早.

请问长沙湾边度?
其实想买平..野, 但新田地收得早.
jerrychan0610 發表於 2015-12-18 12:25

festo 最貴幾倍價錢,一樣係收寫字樓時間

香港九龙青山道495号诚信工业大厦3楼B1室
电话: 852-3904 2091

festo 最貴幾倍價錢,一樣係收寫字樓時間

香港九龙青山道495号诚信工业大厦3楼B1室
电话: 852-3904 2091 ...
wlmak 發表於 2015-12-18 14:08

呢間野係我公司對面街, 好近, 但唔知有無零售..
噚晚放工去左新田地街, 6點幾已全部收晒.

唔知貴幾倍會係大約幾錢.. . 我怕上到去問完價錢唔要唔係幾好.

呢間野係我公司對面街, 好近, 但唔知有無零售..
噚晚放工去左新田地街, 6點幾已全部收晒.

唔知貴幾倍會係 ...
jerrychan0610 發表於 2015-12-19 09:11

幾十蚊一粒你買唔買先?
荔枝角青山道幾間五金機器鋪都冇咩?

幾十蚊一粒你買唔買先?
荔枝角青山道幾間五金機器鋪都冇咩?
wlmak 發表於 2015-12-19 11:35

無去問.. 今日去左新田地行左一轉, 得一間有, 但無我的SIZE..

無去問.. 今日去左新田地行左一轉, 得一間有, 但無我的SIZE..
jerrychan0610 發表於 2015-12-19 21:07

M4 轉M6 駁咀 唔係咩冷門型號,
新填地街SMC 門市 一定有
怕煩就上TB 買大陸野

M4 轉M6 駁咀 唔係咩冷門型號,
新填地街SMC 門市 一定有
怕煩就上TB 買大陸野 ...
wlmak 發表於 2015-12-19 22:52

SMC 星期六無開.
唔知邊度5金店有賣呢?

SMC 星期六無開.
唔知邊度5金店有賣呢?
jerrychan0610 發表於 2015-12-20 13:23

深水埗都有,有風泵地方搵搵,其實真係唔難買

https://www.google.com.hk/maps/@ ... 312!8i6656?hl=zh-TW