[操作疑難] 订造电脑枱 各位c兄帮下 张枱新年前已黎左la

订造电脑枱   各位c兄帮下眼

张枱中间后面中空用黎散热  用黎放   音响设备  hkbn  路由器   和kb   

巧多电脑枱都没70cm 高     太矮    5系  去实惠买1500蚊到

后补图去翡翠家居  3150蚊

3150蚊都算貴,不過要訂造就冇辦法啦.

佢通用約1吋的松木,留意柜桶唔會好深,圖中還未計柜桶路軌闊度。
之前我幫襯過,好實淨。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 3# kswong8d

師兄sketchup高手 我仲摸索中...

佢通用約1吋的松木,留意柜桶唔會好深,圖中還未計柜桶路軌闊度。
kswong8d 發表於 2016-1-17 11:46

張枱  穩5穩陣    有咩野要改  但有2隻桶放手掣  dc相機   psvita   整pc  工具    少量野

回覆 1# 裝甲車

如果只是高度問題,你買實惠枱,改高只腳得唔得?

回覆  裝甲車

如果只是高度問題,你買實惠枱,改高只腳得唔得?
kswong8d 發表於 2016-1-17 12:08

去 實惠訂造  保用10年   夾木5200蚊   問過

回覆 5# 裝甲車

你張圖冇劃背後結構,如果佢好似我張圖上面有條橫,咁就好穩陣。

張枱  穩5穩陣    有咩野要改  但有2隻桶放手掣  dc相機   psvita   整pc  工具    少量野 ...
裝甲車 發表於 2016-1-17 11:53

用得耐可能好似我咁~  

先頭心急,有點錯,補圖