電氣泵咁重,有冇CHING會淘番呢用?

家用,有咩好介绍?

via HKEPC Reader for Android
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

冇用途,點推?

冇用途,點推?
billyck2 發表於 2016-1-29 09:17

Sorry呀,CHING,嘖油,打呔氣,吹塵,

回復 3 #goodman85

CHING,嘖油,打呔氧,吹度塵,呢d咁啦!

回復 goodman85

CHING,嘖油,打呔氧,吹度塵,呢d咁啦!  

via HKEPC Reader for Android ...
rikilck 發表於 2016-1-29 13:42

C兄,你要講清楚噴乜油 (模型? 真車? 牆?)、打邊種呔 (私家車、單車或?)

回復 6 #Soxan

800W,40L,l匹,夠唔夠,可能要係車用逆變器推動,真車,家居喷油

呢個級數,去新填地街搵好過,淘咁重既泵冇咩著SO
同埋你預佢都幾嚕下,我自己就用模型泵,細好多就可以淘,同埋模型泵香港比較小選擇
你個要求已經算係工業級

回復 Soxan

800W,40L,l匹,夠唔夠,可能要係車用逆變器推動,真車,家居喷油  

via HKEPC Reade ...
rikilck 發表於 2016-1-29 13:51

泵車胎不如買個12V車泵好過,不過係香港平時好少用得到,以前有隻腳泵跟車睇門口,十幾年都未用過去泵胎,有後備胎換完跟手補胎去油站打氣

噴牆基本要40psi以上,一個摩打流量一定唔夠用,我隻傳統2hp泵都好免強,用下壺噴分零鐘要等等回氣,用上壺會慳氣啲,tb有啲泵店有用途參考買泵指南,噴牆等大氣量要兩個摩打組或以上先應付到長噴唔減壓力,如果想玩埋氣動打磨工具,氣流量要150L以上,200L以上最好

回復 9 #digiman

200L真係工業级,好大隻