想係淘實寶買手鑽

見到淘寶d手鑽幾靚,心郁郁想買把玩吓, 各位師兄有冇推介?唔該哂

見到淘寶d手鑽幾靚,心郁郁想買把玩吓, 各位師兄有冇推介?唔該哂
cathony 發表於 2016-3-17 01:52

平平地100已经有一把

https://detail.tmall.com/item.ht ... p;skuId=86379830161

之前返大陸住左一排,買左一支玩.
依家在香港住,現時閒置左係到.
你家居看門口,買大陸炮真係夠用.
不過支野唔貴,運費個到有點貴.
如果有往返大陸,在關口自取會經濟點.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你家居看門口,買大陸炮真係夠用. ...
kevin169 發表於 17/3/2016 08:00 AM

我又係買左依個牌子"12V双速纸盒装(1电1充)"黎用,用左over 1年,百幾蚊真係冇投訴

而家有點後悔係香港買左
2支MOSTA 炮 $8XX...............
如果D炮爛晒,直接買支 24V 大陸炮.

你家居看門口,買大陸炮真係夠用.
不過 ...
kevin169 發表於 2016-3-17 08:00

請問點樣可以關口自取?

电钻+锂电 集運公司都會拒絕,自攜過關返HK有無問題?

电钻+锂电 集運公司都會拒絕,自攜過關返HK有無問題?
alan4k 發表於 2016-3-17 11:56

唔好用官方集運 ok

請問點樣可以關口自取?
kswong8d 發表於 2016-3-17 11:43

相信ching既意思係關口附近分店自取,
唔係關口自取。

多謝師兄意見, 即刻去昅昅, 謝謝 !