絲印 T-shirt

公司搞義工隊,想做絲印,請問以下淘跑賣的 T-shirt 厚度、價錢等是否ok ?   
夏天,物料上用全棉或化纖較好?

https://world.taobao.com/item/36937355012.htm
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果只是著一次,當然化纖最平,但唔透氣,純綿當然好,但貴!

如果諗住只著一次, 平平地就夠....預左洗衣機洗完一定走樣....

如果只是著一次,當然化纖最平,但唔透氣,純綿當然好,但貴!
koelner73 發表於 2016-4-22 17:19

化纖唔吸汗,運動衫全用化纖,唔係仲好?

如果諗住只著一次, 平平地就夠....預左洗衣機洗完一定走樣....
rcyw 發表於 2016-4-23 10:46

淘X啲野,真係咁差?
同事問左 Baleno, 每件要$40

Benano lah. 有d人對淘宝貨有介心,尤其係著上身。公司搅活动,開心放心最緊要。

Benano lah. 有d人對淘宝貨有介心,尤其係著上身。公司搅活动,開心放心最緊要。 ...
pppp41 發表於 2016-4-23 14:23

你唔講點知係淘跑姐,唔通個個都同佢講係淘跑買架 同埋都係公司出錢 理得你邊到造丫
要平一定係淘跑

化纖唔吸汗,運動衫全用化纖,唔係仲好?
Soxan 發表於 2016-4-23 12:30

運動衫果種化纖唔平!隨時貴過純綿!

深水涉一帶都有淨色T恤賣

Benano lah. 有d人對淘宝貨有介心,尤其係著上身。公司搅活动,開心放心最緊要。 ...
pppp41 發表於 2016-4-23 14:23

公司阿公錢真係理鬼佢,最煩係銀碼一過 $3000,就要填好多forms+報價

絲印有人免費幫我地做,我地只需提供 t-shirt.  如果淘X個啲真係太差 (10蚊人仔一件),咁就無辦法只好幫襯本地。