直碼角碼邊度平?

想買大約20塊左右用黎維修木凳同櫃
thank you very much

要平就真係上逃保

例牌答案淘寶

想買大約20塊左右用黎維修木凳同櫃
thank you very much
bobofans 發表於 2016-4-22 17:57

唔去淘  就附近既五金舖買算 去遠啲車錢都係返度

回覆 4# 別問我是誰

其實之前去鴨記買左幾塊直碼$3.5 一塊,幫人整住先
後來先見taobao 原來唔駛$0.5,由於唔係買得多所以想睇下新填地或者鴨記有無d 平d 既舖頭

回覆  別問我是誰
後來先見taobao 原來唔駛$0.5 ...
bobofans 發表於 2016-4-22 22:51

買呢啲野 剩係大陸段運費 仲貴過買十件貨 

買十件 ¥5 大陸段運費 ¥6~10 香港運費 ¥5 接近 HK 30 等同香港買差唔多 

回覆  別問我是誰

後來先見taobao 原來唔駛$0.5 ...
bobofans 發表於 2016-4-22 22:51

除非你買定十件8件等係度
否則我當0.5 內地包郵, 再黎香港唔十蚊都八蚊, 仲要人仔
都唔會平過你係香港買

樓主唔係話要20件嗎?
逃保..20 x 0.5 x 1.25 = 12.5 +快递到HK ... around 4~50蚊
HK.....20 x 3.5 = 70 + 車費.... around 70蚊

樓主唔係話要20件嗎?
逃保..20 x 0.5 x 1.25 = 12.5 +快递到HK ... around 4~50蚊
HK.....20 x 3.5 = 70 + ...
smalwind 發表於 2016-4-23 15:53

你有冇計埋大陸段運費 即係店舖唔包郵 (小部份有包)

而且香港買廿件 都係港幣 70 蚊

你有冇計埋大陸段運費 即係店舖唔包郵 (小部份有包)

而且香港買廿件 都係港幣 70 蚊 ...
別問我是誰 發表於 2016-4-23 15:56

如果你香港買到就係,你問下有無人淘開,搭佢地落,集開運1kg十雞8雞一定有