淘到(好)貨, 大家看看. HYUNDAI 錄音筆, HYV-E680

https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=3125327870743

韓國現代, 國際品牌, 品質保障
高靈敏定向雙麥高風

只有一個普通的小麥高風安在板上
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咳 咳 ~HYUNDAI ?現代我記得無出黎種電器

國內有一間叫HYUNDAI 既,專出白色家電同電子野,不過係深圳一間4線公司....

韓國現代, 國際品牌, 品質保障
高靈敏定向雙麥高風

只有一個普通的小麥高風安在板上 ...
ejohn 發表於 2016-6-24 23:23

只有一個普通的小麥高風安在板上....曲線踢爆

基本上國內韓國現代,差不多就是山寨的代名詞。

回覆 2# DGCNYO

HYUNDAI 現代有出產錄音筆, 香港正貨間代理係喺荃灣有線電視大厦果間冠恒Good Century.

至於HYUNDAI 現代有冇出產上述呢款錄音筆就不得而知.

基本上國內韓國現代,差不多就是山寨的代名詞。
mdws2002 發表於 2016-6-25 02:04

可能是對的,可能比山寨好點點吧

只有一個普通的小麥高風安在板上....曲線踢爆
simontang 發表於 2016-6-25 01:52

我覺得係直線抽擊喇。

這個牛角外型的錄音裝置是當年SONY的發明 (要1萬元), A廠出A貨, SONY當然唔會告佢, 但有大廠會抄襲設計嗎? 唔驚比告賠償嗎? 平價山寨比正版好...馬云講...你信嗎?

有 日本ASK feel

量大的話叫他印什麼牌子也可