[操作疑難] 想問甘大面積不規則鴛鴦色系咪漏水,地磚爆刮腳只可重舖???

想問甘大面積不規則鴛鴦色系咪漏水,地磚爆刮腳只可重舖???

1)        系咪漏水???如否.油2浸薄姐到嗎?

2)        地磚爆一塊或刮腳一塊,  系咪起果塊來換就可以????

系咪甘用???   圖1要轉180度睇
點解舊圖又出番來,又無左舊圖   IMG.......IMG    想DEL舊圖都吾得
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你新屋裝修完變成咁 

2.可以只換一塊 但都要專業人仕做
  自己做 會起一塊連隔離都起爛/裂/爆埋

回覆 2# 別問我是誰

系咪上手油成甘既????,你睇到圖,我睇吾到,

系上手油到甘定口漬???要剷底??

我都睇唔到圖 睇到圖我就答埋你1啦 

回覆 4# 別問我是誰

唔到圖吾一定系我問題???可能遲D會睇到??還是一定要重新UPLOAD??

回覆  別問我是誰

唔到圖吾一定系我問題???可能遲D會睇到??還是一定要重新UPLOAD?? ...
taiman52 發表於 2016-7-11 13:33

睇唔到圖 係呢個討論區出現問題

可能遲啲睇到 但可能要等一個月 

回覆 6# 別問我是誰

4圖OK  請過目指教

回覆  別問我是誰

4圖OK  請過目指教
taiman52 發表於 2016-7-11 13:46

圖一及二 係咪圖片倒轉咗呢 

下圖都分唔到邊度係地下 邊度牆身

回覆 8# 別問我是誰

麻煩你改好曬,  跟手改埋冷氣相

回覆  別問我是誰

麻煩你改好曬,  跟手改埋冷氣相
taiman52 發表於 2016-7-11 14:02

圖一及二 你摸吓係唔係濕 又或者補油未乾 又或者補油唔同色 好多因素

圖三四呢 拆咗佢換 自己做唔嚟 點解呢 上面講咗

2.可以只換一塊 但都要專業人仕做
  自己做 會起一塊連隔離都起爛/裂/爆埋

可以諗吓 刮腳磨返順佢就算