請問屋企間房。

想係屋企間多一間房,高8尺,闊10尺到,有兩個L位,用木板間,請問約多少錢呢? 謝謝。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你唔計算埋整插頭,電制,燈位,鎖等等喎!

你唔計算埋整插頭,電制,燈位,鎖等等喎!
GEISS 發表於 2016-10-13 15:55

剩係要門鎖,其他都不用的

多口請教樓主師兄個繪圖軟件名稱,是否免費軟件?

多口請教樓主師兄個繪圖軟件名稱,是否免費軟件?
diputs 發表於 2016-10-13 16:07

Sweet Home 3D 是免費的室內設計軟體
它可以幫助你把傢俱放在2D平面圖上作業,同時顯示3D透視圖。

回覆 5# 251523294
唔該晒!

想係屋企間多一間房,高8尺,闊10尺到,有兩個L位,用木板間,請問約多少錢呢? 謝謝。 ...
HKZO 發表於 2016-10-13 15:45

仲有油漆或牆紙呢 

如果上述都唔駛做 燈又唔做 插蘇又唔做

咁不如自己買料 做埋間呢間房好過 

Sweet Home 3D 是免費的室內設計軟體
它可以幫助你把傢俱放在2D平面圖上作業,同時顯示3D透視圖。 ...
251523294 發表於 2016-10-13 16:21

是呀,好好用,簡單易用 diy 一流

仲有油漆或牆紙呢 

如果上述都唔駛做 燈又唔做 插蘇又唔做

咁不如自己買料 做埋間呢間房好過 :h ...
別問我是誰 發表於 2016-10-13 16:51

是呀,雄 ,木板有寶麗板,唔打算再油了。 自己間都係人工,叫人間唔洗煩,自己返多兩日工好過 ma

是呀,雄 ,木板有寶麗板,唔打算再油了。 自己間都係人工,叫人間唔洗煩,自己返多兩日工好過 ma ...
HKZO 發表於 2016-10-13 16:54

夜晚返到屋企 打小啲機 玩小啲手機 每晚做啲 每晚做啲 幾日就攪掂哂