可鑽牆嘅乾批

請各ching幫忙 小弟想請教有無$700蚊樓下,可鑽到牆身嘅充電鑽?
平時普通日常家居應用為主,唔該。

via HKEPC Reader for Android

請各ching幫忙  小弟想請教有無$700蚊樓下,可鑽到牆身嘅充電鑽?
平時普通日常家居應用為主,唔該 ...
ckleung0923 發表於 2016-11-9 09:17 AM

師兄嘅要求,應該得宜家可以買到

因為唔係成日要用,但點都要有支看門口,唔想買咁貴。揾日去睇下,咁啱荃灣又開左間新嘅,唔該ching.

灰牆就得,石屎牆有D難.

請各ching幫忙  小弟想請教有無$700蚊樓下,可鑽到牆身嘅充電鑽?
平時普通日常家居應用為主,唔該 ...
ckleung0923 發表於 2016-11-9 09:17

可以鑽得石屎牆既 預多一倍錢都未必夠 

除非買插電 220V

回復 4 #trustme133

請問灰牆即是非主力牆,是嗎?我唔係好識。只是間中上下層版,小柜,應該唔係主力牆。

回復 5 #別問我是誰

屋企有把220V已經差不多廿年,老豆比我剛入伙時用,現在已經唔想再用佢

回復 別問我是誰

屋企有把220V已經差不多廿年,老豆比我剛入伙時用,現在已經唔想再用佢  

via HK ...
ckleung0923 發表於 2016-11-9 10:27

咁你果把係咪真正既油壓鑽 

唔想用既原因係咩呢  影幅相嚟參觀下

回復 8 #別問我是誰

唔想用係因為好大 ,好重 ,又覺得無力 鑽極都唔入。
想睇下有無平平地可以買支新嘅,夠用就得喇。
我估就唔係油壓喇,(舊式嗰啲係咪叫沖擊鑽?)今晚返去影。

回覆 9# ckleung0923

鑽嘴夾果邊有4條坑就係油壓鑽