過年後淘的鑽咀附件

鑽咀定位環一套-------------7.8
35mm開窿鑽咀-------------7.5
百頁分中定位鑽咀-----------21
沉頭鑽咀------------------8.5 (四支一套)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

鑽咀定位環

係咪用嚟收落鑽咀 等佢鑽到果個位就停再鑽唔落 

下次可以買埋plug cutter, 可以做不同木料的塞, 會幾有用

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

沉頭鑽成套好平喎,有冇link

回覆 4# digiman

https://shop112369611.world.taob ... umber_id=1909179054

我原來有多少誤導,因為運費一樣,所以沉頭我買咗兩套,即一套四支,但都平過SSP好多。

回覆 2# 別問我是誰

係,咁深度易控制,我搵咗元朗几間五金都冇,所以先淘,點知運費要8蚊,買一支同買以上全部的都一樣,所以買多咗,

回覆 3# ginastar

plug cutter 中文點叫,我怕用英文淘不到

沉頭鑽成套好平喎,有冇link
digiman 發表於 2017-2-10 19:40

可能 價錢同個硬度成正比 

回覆  ginastar

plug cutter 中文點叫,我怕用英文淘不到
kswong8d 發表於 2017-2-10 20:44

Wood Plug Cutter 或 木塞開孔器

用英文搵會貴啲 用中文搵會平啲 

回覆  digiman

我原來有多少誤導,因為運費一樣,所以沉頭我買咗兩套,即一套四支,但都平過SSP好 ...
kswong8d 發表於 2017-2-10 20:38

呢個價又唔算特平,ching試用過嗎?我遲遲未買就係因鋼材用4241,驚唔耐用好快鈍但又唔見tb有再硬啲嘅料出