請教Dewalt 定 紅 M

12v,18v  糸列 ,Dewalt 定 紅 M ,比較多工具兼容電池同charge 機,邊隻抵玩d?而家好似兩隻都有M.I.C?
有無好推介?

照數計數,工具上紅M會比dewalt多,喺香港維修都會比較方便,行貨红M會平D,如果識訂美水dewalt會抵D,質量就dewalt會好紅M少少,當然仲要睇咩工具做對比,你不如講下你會用咩工具先再講

照數計數,工具上紅M會比dewalt多,喺香港維修都會比較方便,行貨红M會平D,如果識訂美水dewalt會抵D,質量 ...
revol519 發表於 2017-2-13 15:35

可能係磨機.積梳呢類手作仔工具

只係呢兩個牌子計,紅M會比較普及啲,單機/電池/叉機都易搵。

via HKEPC Reader for Android

回覆 3# rikilck

如果穩陣計, 買紅M行貨, 可以留意下有冇套裝,會平D

同埋最好買無刷~~~

回覆  rikilck

如果穩陣計, 買紅M行貨, 可以留意下有冇套裝,會平D

同埋最好買無刷~~~ ...
revol519 發表於 2017-2-13 18:01

BL MOTOR 係必定,CHING

只係呢兩個牌子計,紅M會比較普及啲,單機/電池/叉機都易搵。

via HKEPC Reader for Android ...
ka.lun 發表於 2017-2-13 16:40

係未買18V穩陣d

係未買18V穩陣d

rikilck 發表於 2017-2-13 18:05

12V輕身
18V力量可以同插電嘅匹敵

自己擺咗套紅M向工地用緊
不過有得再揀過的話
我就想置過一套日立
因為佢隻差機(UC18YSL3)差得最快

12V輕身
18V力量可以同插電嘅匹敵

自己擺咗套紅M向工地用緊
不過有得再揀過的話
我就 ...
kanduki 發表於 2017-2-13 18:55

但係相比紅M同得偉,日立好似冇咁多工具 兼容

18V紅M impact driver 都有幾個model, 有咩推介?