[操作疑難] 浴室趟門

浴室趟門有件野爛左,有冇師兄知道邊道有得買呢個野同埋大概幾錢?
最後果兩張相係冇爛

謝謝!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我家都用緊,之前在鸭記買過幾次,價錢由$20-25,不過最近出去買開果間搵,都唔見有貨返,老細話呢啲舊款已停產了,你可以去再認真揾下

via HKEPC Reader for Android

發覺這款式支撑力点小及受力原因,經常會出現金屬疲勞引至變形或脱落

我家都用緊,之前在鸭記買過幾次,價錢由$20-25,不過最近出去買開果間搵,都唔見有貨返,老細話呢啲舊款已 ...
ypwypn 發表於 2017-2-18 12:41

請問師兄係鴨記邊頭?可以開名嗎?

近南昌街頭果間之前都買過,上次冇去問,可能仲有少量,冇記錯呢間最平,每隻$18(一年前)

如見有得賣請通知一聲,我差不多都要换????????

近南昌街頭果間之前都買過,上次冇去問,可能仲有少量,冇記錯呢間最平,每隻$18(一年前)

via HKEPC Reade ...
ypwypn 發表於 2017-2-18 13:06

果間鋪頭係邊種類?五金定係其他?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

果間鋪頭係邊種類?五金定係其他?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone
michaelai 發表於 2017-2-18 13:32

買到了,多謝師兄提供資料

c兄唔洗客氣,想問買咗幾$? 仲有冇?

c兄唔洗客氣,想問買咗幾$? 仲有冇?

ypwypn 發表於 2017-2-18 22:21

買左6件, $18一件