淘寶嘅IC99充電器終於又再上架啦………

百零蚊嘅機嚟講,呢個算唔算係抵用?

呢部好用,加上會有fine tune,本來有一部IC99,我會整多部

呢部好用,加上會有fine tune,本來有一部IC99,我會整多部
人中之龍 發表於 2017-3-22 16:37

其實我都係見你買,我又買。
不過佢缺咗貨好耐。
一直都只有IC9上架。
無IC99。

仲有就係只此一家,絕無分銷……

不過佢缺咗貨好耐。
一直都只有IC9上架。
無IC99。

仲有就係只此一家, ...
mdws2002 發表於 2017-3-22 04:45 PM

佢好用過BC-3100,規格又好過佢,係把風扇仔有D嘈,但BC-3100平極都要200人仔,佢15X人仔,仲可以駁電腦出圖,都唔駛睇啦

不過佢缺咗貨好耐。
一直都只有IC9上架。
無IC99。

仲有就係只此一家, ...
mdws2002 發表於 2017-3-22 04:45 PM

睇手電大家談講,IC9/IC99老闆,係技術控,support能力好強,有問題可以問佢

IC99的電源輸入係多少V及幾多A
同埋輸入插頭是否55*25?

原文:

电源是12V 3A 5.5 2.1接口,内正外负。

IC99的電源輸入係多少V及幾多A
同埋輸入插頭是否55*25?
HBV_hongkong 發表於 2017-3-22 07:36 PM

老闆建議用12V 3A,5.5*2.1牛牛

佢好用過BC-3100,規格又好過佢,係把風扇仔有D嘈,但BC-3100平極都要200人仔,佢15X人仔,仲可以駁電腦 ...
人中之龍 發表於 2017-3-22 16:50

BC-3100可以去到200咁平?
我見親都係公價$268。
就算係部分桐油店,唔係最多都係平$30?

其實之前都有唸住買同BC-3100一模一樣嘅OPUS BC-3100

BC-3100可以去到200咁平?
我見親都係公價$268。
就算係部分桐油店,唔係最多都係平$30?

其實之前都有 ...
mdws2002 發表於 2017-3-22 08:42 PM

有乜所謂,平左都無用,IC99仲好用D