小形夾仔

見到有網友買過,自己又淘一set,買多4只角尺,睇相唔覺,今日開箱先知咁細,但試過又几掂,可以穿過細孔夾嘢,12cm最大開口。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

how much ?

夠唔夠力?

how much ?
fffguy 發表於 2017-4-11 17:41

https://world.taobao.com/item/52 ... 4.0.0.e8Wbmz#detail

https://world.taobao.com/item/54 ... 4.0.0.plBZIn#detail

提起膠快速鉗,對上一次諗住貴啲買irwin,不過發覺個膠夾都係會有少少變形,力水都係弱少少

跟住俾我見到呢隻自動鉗,雖然有好多ching話唔好用,但我覺得好好用,依家最多係用佢,兩吋以上先會用其它鉗

回覆 3# belleville
主要用來夾住對位同上螺絲用,可單手操作,所以揀細口徑的,剛作了測試,可作比較。

提起膠快速鉗,對上一次諗住貴啲買irwin,不過發覺個膠夾都係會有少少變形,力水都係弱少少

跟住俾我見到 ...
digiman 發表於 2017-4-11 19:49

ching 既 irwin 係邊款?

回覆  belleville
主要用來夾住對位同上螺絲用,可單手操作,所以揀細口徑的,剛作了測試,可作比較。
...
kswong8d 發表於 2017-4-11 19:58

都 ok wor  

ching 既 irwin 係邊款?
belleville 發表於 2017-4-11 22:49

冇買啊,只係試鉗過,不論大小,都係覺得始終用慣金屬穩陣好力,膠都係唔啱我,所以買咗上面嗰隻,大夾都係要用返傳統嗰種感覺好啲

Ching想研究嘅可以去大德,有唔同尺寸放係度,可試

剛剛又下單24吋4把 ¥148,六吋開始手位大D,好力D(50K)