二部7吋tab選擇 比d意見

1.blockberry playbook(呢部我幾鐘意佢個os 不過就暫時唔支援中文同andriod 見好多師兄都話遲d會支援 不過如果佢支援andriod2.3咁 遲d可唔可以上到andriod3.2咁 呢方面唔係好識 同埋有咩分別)
2.Acer A100(有得插sd卡 好似幾好)

2部機如果睇1080p戲 邊部效果會比較好
買部TAB 諗住用來上網睇下戲 上下網咁 有冇師兄比d詳細意見比我 唔該

Acer本來都想支持下的,不過佢既放飛機枝術一流,我有部A500,話8月10日up上3.2,後因技術問題延到去8月25,再唔知咩問題又延到9月10,今日終於9月10了,又唔知咩問題又delay~~~~
服左佢班軟件工程司既甘樣既技術~~~
買信心Asus會好好多.
等等吧,而家7吋無咩機好選

MUST ACER A100 LA

Acer本來都想支持下的,不過佢既放飛機枝術一流,我有部A500,話8月10日up上3.2,後因技術問題延到去8月25, ...
harcest 發表於 2011-9-10 10:09

係囉 本身想等galaxy 7.7 不過同自己部手機好似冇乜分別 只係孌大左咁 我怕冇乜新意

MUST ACER A100 LA
陳豪 發表於 2011-9-10 10:16

點解會咁選擇?

HTC Flyer

HTC Flyer
mtr0930 發表於 2011-9-10 10:22

有留意過 不過個價錢太貴

I don't know about the Blackberry, but I have the Acer A100.

A100 is quite good.  The screen is OK and operation is very smooth.  It is very easy to carry.  In fact, I am using it a lot more than my Acer A500.  Also you don't need to wait for OS upgrade, it already got 3.2.

Not so good is the battery life - it is about 4-5 hours only.  Also, bear in mind that its USB port is slave, so it won't connect to USB drives etc.