深圳華強那裡有昂達平板專門店

想在深圳找一部八吋VI30旗艦版
請各位指點謝

賽格廣場三樓近電梯。
不過價錢仲貴過淘寶,好似 vx610w 豪華版賣 $599 人仔。淘寶都係 $499 之嘛。

回復 2# wukw

謝謝
請問賽格那裡有vi30旗艦版嗎

賽格廣場三樓近電梯。
不過價錢仲貴過淘寶,好似 vx610w 豪華版賣 $599 人仔。淘寶都係 $499 之嘛。 :chair ...
wukw 發表於 2012-5-15 21:15

嘩!你講到人地個鋪頭唔洗租金咁喎..................................

幾時都係淘寶或網購平D架啦
你香港你睇果D 直銷店開佐唔邊咩地方都平D啦.....

唔通工廠大廈樓上鋪貴過街鋪?

回復 1# raypang986

菜鴨三樓所有onda都是貴淘寶100人仔,這鋪個三個靚女一蚊都唔會減,但我朋友就試過用了2個月有點點問題就立即取去維修,因有1年保用,這服務就唔知值唔值100元了

回復  raypang986

菜鴨三樓所有onda都是貴淘寶100人仔,這鋪個三個靚女一蚊都唔會減,但我朋友就試 ...
529 發表於 2012-5-15 22:55

所以買愈貴既野愈抵架.....
1000既又係貴100,10%,500蚊貴100就20%了.....

所以買CHEAP野都係去淘寶買抵D...

壞佐都廢時寄返去.....

我都想買VI30旗艦版呀,ching買完返來可唔可以講下呀!!

嘩!你講到人地個鋪頭唔洗租金咁喎..................................

幾時都係淘寶或網購平D架啦
你香 ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-5-15 22:02

ching, $499 人仔嗰個係官方價。官網䀚達商城都係標呢個價。如果話其他細舖好似喺賽博或者華強電子世界我唔怪你。正如極光都有一啲經銷商賣官方建議零售價 - $799 人仔。開專賣店就應該跟返官價,你幾畤見過 sony shop 賣貴過官價。

ching, $499 人仔嗰個係官方價。官網䀚達商城都係標呢個價。如果話其他細舖好似喺賽博或者華強電子世界我 ...
wukw 發表於 2012-5-16 08:01

你搵依家既極光個價比??你唔搵d 再 out d 既?
早幾個月個價你唔去比?唔好話實體店貴過官網,連淘寶官网店都貴佐成百蚊添呀......

大陸邊度講鋪頭要平過官價架?
我真係無見過出面呢d實體店買呢d 平板個價平得過官價喎。

你用香港去比既話....
你真係未試過香港買 Nikon 相機鏡頭,貴過官方零售價都有..............