請推介千元級平板電腦

初哥想用一千元左右買部 7"/ 8" 平板電腦,被步屬意 Ainol 呢隻牌子,但官網資料眼花撩亂,故提出以下要求,請師兄俾俾意見,幫手揀一個心儀型號 (順便俾埋一個參考價錢),謝謝!

價錢:約 $1000 或以下 (可上提 $100 左右)
像素:1024 x 600 或以上
儲存體:8GB 或以上
必須看到:MyTV 劇集、網上漫畫書
可以:USB 充電、外接 USB 3G手指上網
只要:香港行貨

只要擁有以上幾項要求 (上面兩行淺色字要求,有就固然好,無都無所謂了),其他項目並無所謂,即使其他牌子也不區。

ainol既HK保養.....唔使恨...
不如想深圳買,慳返既$用黎開心返幾個鐘好過

初哥想用一千元左右買部 7"/ 8" 平板電腦,被步屬意 Ainol 呢隻牌子,但官網資料眼花撩亂,故提出以下要求 ...
oldtreenew 發表於 2012-5-24 22:35

極光是你不二之選!

極光是你不二之選!
siukat 發表於 2012-5-24 23:46

同意~

Bye Bye
最尾一項影響售價
167pk 發表於 2012-5-24 22:40

我見腦場賣好多一千蚊樓下既平板,唔通佢地都係水貨?

如果除左最尾一項
又有咩好介紹?

ainol既HK保養.....唔使恨...
不如想深圳買,慳返既$用黎開心返幾個鐘好過 ...
michaelrx8 發表於 2012-5-24 23:44

咁有邊隻係香港保養而口碑較好的?

oldtreenew 發表於 2012-5-25 10:33

oldtreenew 發表於 2012-5-25 10:33

無代理肯做,D貨係店舖由大陸帶落黎賣