今日幫 novo7 極光 買的三寶(更新)

而家出trip,返大陸就方便好多
暫時聽歌都還冇問題。
3樣加埋唔駛一舊.
不過買左極光先知就出極光2...
但未有ips.Sad!!
我行過黃金睇過MX7 CPU D雙核都係未有一部用IPS mon.~
不過真係幾熱下.~

另外想問係唔係好多ainol 極光都會係mon右下面有一撻撻'控'.(圖)??

PS.下次挑戰3G USB手指~~

成功連Lan及bluetooth :)

唔使理咁多,一於刷呢個

thanks ching ~~~download緊,~

另後都問一問極光有時差電會攪到指標亂跳.
我諗會唔會係個隻牛質數差??
我用尿袋又冇事囉.~~

Android 2.34 tablet PC can use this bluetooth adapter?
I want to buy but I afraid it did not support my tablet PC.

而家出trip,返大陸就方便好多
暫時聽歌都還冇問題。
3樣加埋唔駛一舊.
不過買左極光先知就出極 ...
musicmatch 發表於 2012-6-1 14:11

請問usb  lam轉頭就咁用就用到嗎!我未有機架所以想請教

果然係三寶,未入之前以為係其他野

藍牙同 HDMI 轉插喺高登對面間福仁商場嗰間類似雜貨店賣緊 $9.0 一粒。
USB 轉 LAN 就 $39.0

搭單問下,極光 / 精靈規格說明話只支援 16GB TF 卡,請問可否買 32/64GB TF 卡黎用而係用得到 32/64GB 容量的?

請問usb  lam轉頭就咁用就用到嗎!我未有機架所以想請教
hijk001 發表於 2012-6-6 09:13

我諗要刷CM9,feiyu rom先有得玩bluetooth 同埋usb lan.
一插就認到架勒.

藍牙同 HDMI 轉插喺高登對面間福仁商場嗰間類似雜貨店賣緊 $9.0 一粒。
USB 轉 LAN 就 $39.0

[quote]搭單問下,極光 / 精靈規格說明話只支援 16GB TF 卡,請問可否買 32/64GB TF 卡黎用而係用得到 32/64GB 容 ...
oldtreenew 發表於 2012-6-6 16:29

我得16G,等其他CHING幫幫你勒要.
...
wukw 發表於 2012-6-6 10:17 [/quote]

我"洩"~~~左水~