[開箱] 紫色ASUS TF700 入手

質地非常非常好.
柴灰色實物比照片漂亮

質量 (built quality) : 非常好. 同IPAD 一樣  (呢樣系好多人沒考慮, 好多人只系睇規格有幾勁)

一D都唔熱. 比我之前入手既A700 好好多
MON: 唔洗講. A++. 同NEW IPAD 差唔多. 夠光. 唔知系咪美國機原因. 我第一部就0死點0光點. 仲要無LIGHT BLEEDING.

之前449入A700. 好在退左. A700 真系垃圾. plastic shit
UPGRADE 左新FIRMWARE. 無I/O 問題. 好順.
家下等JB

恭喜哂~
但係我個部就一陣要拎去換機了

質地非常非常好.
柴灰色實物比照片漂亮

質量 (built quality) : 非常好. 同IPAD 一樣  (呢樣系好多人 ...
4.0GPA 發表於 2012-8-3 09:04

部機係咪用緊英國google play?
有冇方法用返香港果個?.?
定係英國果個好用過香港多多聲@@?

部機係咪用緊英國google play?
有冇方法用返香港果個?.?
定係英國果個好用過香港多多聲@@? ...
jensonsum 發表於 2012-8-3 09:25

US GOOGLE PLAY

US GOOGLE PLAY
4.0GPA 發表於 2012-8-3 23:23

但美國地區. 有D APPS 唔單得

好似我想DOWNLOAD. 三國殺就唔得

但美國地區. 有D APPS 唔單得

好似我想DOWNLOAD. 三國殺就唔得
4.0GPA 發表於 2012-8-3 23:24

三國殺裝地瓜DL就得啦
有US google play可以睇雜誌[email protected]@

三國殺裝地瓜DL就得啦
有US google play可以睇雜誌[email protected]@
jensonsum 發表於 2012-8-3 23:29

系. 用ZINO 睇 加上 佢個MON. 真系好正.

三國殺裝地瓜DL就得啦
jensonsum 發表於 2012-8-3 23:29

乜野系地瓜DL?

機背都幾型仔

系. 用ZINO 睇 加上 佢個MON. 真系好正.
4.0GPA 發表於 2012-8-4 00:43

但係雜誌都要比錢的-.-