華強-桑達新到2部3G 7' 720p平板

華強-桑達大廈就有啦,今日見到2部剛 到的平板
1部 7' 6589 4核 1g ram 16g rom 720p 可用雙卡雙待 rmb$8xx (冇得插卡)
1部 7' 8389 4核 1g ram 8g rom 720p 可用(雙卡雙待 ?) rmb$970 (有得插卡)
兩都好薄,想買 有得插卡個部,不過帶唔夠錢....如你買的話就通知下用後感

淘寶貴幾十蚊。。。。

有冇名?

有冇名?
Mino 發表於 2013-5-21 23:13

冇插卡部 no.1
有插卡部唔知, 不過個體好似家家通部i7/x7 (rmb1280)

淘寶話有得換電添喎
最衰我唔鍾意佢個 iphone button..
同埋驚無人買,無 rom 用,又唔知 QC 點.... 都係睇定D,睇下有無多幾間出先...

回復 4# smchkman

No. 1 P7?  好幼邊似ipad 果部? 我都想出但淘寶網店話收唔到香港3G ,有無Ching 出左confirm 下?

淘寶話有得換電添喎
最衰我唔鍾意佢個 iphone button..
同埋驚無人買,無 rom 用,又唔知 QC 點.... 都係睇 ...
QAFHK 發表於 2013-5-22 11:19

係高登買左部,芒正但有D重同去電快過5"6"電話,個iphone button幾好用,知按雙按長按就做到Return,Home同Menu.

係高登買左部,芒正但有D重同去電快過5"6"電話,個iphone button幾好用,知按雙按長按就做到Return,Hom ...
cyleung19 發表於 2013-5-22 11:57

D電唔得?得閒開個箱.....師兄...

回復 7# cyleung19

請問Ching係咪尼古拉買?幾錢?有無套跟?