3*係咪傻左?

Tab3 10.1"都仲係用1280x800!?
我以為佢為google代工後,
會吸收左經驗,
差極/幾無誠意最少都加翻microSD slot掛,
點知佢連個解像度都跟唔到,
有理由懷疑佢唔止無產品美術部,
連產品開發工程部都無o既,
真係相信佢一塊底板全系列適用,
外形不變,只玩放大縮細就收工.

充心講句,
希望佢真係有後著喇!
如果唔係真係眾叛親離!

Tab3 10.1"都仲係用1280x800!?
希望佢真係有後著喇!
savepilot01 發表於 2013-5-22 00:45

Tab 3跟 Tab 2同樣走較平價路線!唔好祈望有強勁硬件拉!

Tab 3跟 Tab 2同樣走較平價路線!唔好祈望有強勁硬件拉!
wy7008 發表於 2013-5-22 00:53

難道Ching有小道消息知到Note3 10.1會用Full HD AMOLED?
(Note3 用Full HD AMOLED都係江湖傳聞o黎!)

難道Ching有小道消息知到Note3 10.1會用Full HD AMOLED?
(Note3 用Full HD AMOLED都係江湖傳聞o黎!) ...
savepilot01 發表於 2013-5-22 01:06

高價路線應該下一代 Note 10.1我估,  Tab 3應走平價路線!所以Tab2都係垃圾配置

不嬲tab系都係走平價路線.....

唔係人人都要用到最頂級既.  而且無高清亦唔係用唔到, 有乜問題?  家陣市場上流通緊既, 大部份都唔係高清機.

三星一向都有分高低階系列既 tablet, 照顧唔同市場既需要, 唔係單單照顧追機一族的.
點解樓主講既野, 除左解像外, 咁似針對生果既?

睇睇下, 樓主係咪專登打錯幾隻字, 暗串生果咋 .....

iPad 4 都仲係用 retina display?
我以為佢搵 LG 代工後,
會吸收左經驗,
差極/幾無誠意最少都加翻microSD slot掛,
點知佢連個解像度都跟唔到,
有理由懷疑佢唔止無產品美術部,
連產品開發工程部都無o既,
真係相信佢一塊底板全系列適用,
外形不變,只玩放大縮細就收工.
(呢樣生果有變化, 縮細左既 ipad mini 有降低解像, 唔係照跟.)

充心講句,
希望佢真係有後著喇!
如果唔係真係眾叛親離!
(唔怪得生果股價插水中)

哎呀!
大家咪咁多心喇!
我只係見到Sharp個部高規機,
但在3*雲雲機海中都無一部似樣o既高規機出現姐!
部部都1280x800,
但部代工Google Nexus 10都2560 x 1600,
先覺得奇怪姐!

如果真係無市場咁Sharp同Nexus 10咪好大鑊?
唔怪得知sharp只供日本國內(可以蝕少d掛?),
而Nexus 10度度都無貨喇!