出機

想要一部大過7"  輕過500g  價錢平過 $1500  可以二手,, 最好唔係國產....
有咩choose?

難度都有十分喎!

posted by mobile

二手wifi 16G nexus7得唔得呀?

難度都有十分喎!

posted by mobile
Ryan69 發表於 2013-5-26 17:50

HAHA~ 要求高!

二手wifi 16G nexus7得唔得呀?
Bsina23 發表於 2013-5-26 22:24

想睇note...想大過7" !

想睇note...想大過7" !
k_02 發表於 2013-5-26 22:33

大過7吋就10吋啦喎,8、9吋一仟樓下唔要國貨冇可能啦,
就算二手舊既10.1都唔met target喎!

大過7吋就10吋啦喎,8、9吋一仟樓下唔要國貨冇可能啦,
就算二手舊既10.1都唔met target喎! ...
Bsina23 發表於 2013-5-26 22:39

changed budget~ $1500 有咩正嘢?

10吋唔要國貨二手windows-tab啱唔啱吖?
acer有部W500 win7 tab,上咗win8順到不得了
之前高登有間做全新$2480,二手我諗應該啱你目標,
不過唔知有冇人放!
P.S 我自己用緊!

changed budget~ $1500 有咩正嘢?
k_02 發表於 2013-5-26 22:42

自己諗諗!

10吋唔要國貨二手windows-tab啱唔啱吖?
acer有部W500 win7 tab,上咗win8順到不得了
之前高登有間做全新$248 ...
Bsina23 發表於 2013-5-26 22:49

http://www.price.com.hk/product.php?p=126667

$2480?

好用?? win8 好似好食電wo~