艾蔻胖丁二 TB賣家解説 + 自己玩左2日的解説

http://padhz.com/wy-pd2-xc.html

玩左2日,USB係唔可以差電,但可以用轉頭(USB TO 2.5MM)
1G RAM 係慢2G 少少,但唔會出現LAG
在多個網友把玩下,的確最少可以使用7-9小時
WIFI 會比V88好,因用上膠邊
比其它7.9的機輕,因用上膠邊,但用金屬背,手感不比全金屬差
TF卡都係會凸出1mm...
HK 得2間有賣...(SSO,MK) 都係13XX 現時全HK 得4本....

PS:SSP收風V88 2G 可能唔會再入(來貨貴)

卡格尔数码科技(2013-06-08 14:32:06):

ICOO 下周才出4.2系统

卡格尔数码科技(2013-06-08 14:32:12):

现在还不稳定

-(2013-06-08 14:33:16):

TF卡會凸出嗎?

卡格尔数码科技(2013-06-08 14:34:19):

卡格尔数码科技(2013-06-08 14:34:36):

电池无虚

卡格尔数码科技(2013-06-08 14:34:44):

5500毫安聚合物的

卡格尔数码科技(2013-06-08 14:34:47):

续航15小时

我想問一下ICOO Fatty2 的TF卡會凸出1MM 嗎? 我在實體店把玩時TF卡有凸出的... 另外是否不可用USB差電? ICOO Fatty2有多重和電池有沒有虚標? 系統可以上4.2 嗎? 我見V88 的4.2都出了 ,但ICOO什麼也不見.... 謝謝

优道数码科技(2013-06-08 15:19:30):

1 会 2 不能用USB充 3 310g 5500电池不虚标 4 4.2的系统下周会出,但不支持FLASH (现4.22都不支持FLASH)

1024x768 ~__~

可以用usb charge嗎?如果不能,charge電用幾volt 入?

4:3 上網正^^

本來睇落唔錯,但得1GB Ram,即刻唔使諗

寫入讀出 發表於 2013-5-30 08:09 AM

X 2

X 2
PV-001 發表於 2013-5-30 14:06

同品牌
同cpu
現場試2GB 快過1GB

寫入讀出 發表於 2013-5-30 08:09

使用時間12個鐘,imp3.net

好像係唔錯
TOMMY6041 發表於 2013-5-28 23:25
同v88mini一模一樣!除左塊背板!OEM?

同v88mini一模一樣!除左塊背板!OEM?
Metabo 發表於 2013-6-7 00:11

O唔O 就唔知喇,但E+ 大陸玩家Test出黎可以用到12個鐘(影片)  PPS高清4個個鐘仲有6X % ...

使用時間真係有得同IPAD比....但1G RAM 真係想死... 我頭前係MK 林住買BUT 都係再想清楚先

頭先我做TEST MINI ONE 比 胖丁 快5-6%左右