請問Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) 32GB LTE (SM-P605)現在是什麼價呢,

我見差別好大,有些$3980
有些要$4550

3c報$4180 但它網頁不是sm-P605,
請問大家最近見到大約是什麼價呢?
thx!

去imobile買啦,三千六百幾仲可以上網登記拎三百超市券

ps:係行貨

去imobile買啦,三千六百幾仲可以上網登記拎三百超市券

ps:係行貨
laughing 發表於 2014-6-12 13:40

謝謝你回覆,那要去看看了,

謝謝你回覆,那要去看看了,
冷心心 發表於 2014-6-12 13:55

有野送架,留意!

http://www.samsung.com/hk/experience/Promotion/mobile/

有野送架,留意!
laughing 發表於 2014-6-12 13:59

真是無言感謝!正啊

非常難買到,大部份沒貨,有貨的百記要訂價,$5xxx
九成有價沒貨,不理行定水也沒有,
最後先逹有間有行的,$4180 但沒東西送了,因送完,

非常難買到,大部份沒貨,有貨的百記要訂價,$5xxx
九成有價沒貨,不理行定水也沒有,
最後先逹有間有行的,$4180 ...
冷心心 發表於 2014-6-12 19:33

甘好賣

甘好賣
laughing 發表於 2014-6-12 19:45

旺電説停售,2cam,有價沒貨,星際沒貨,先達如是折貨的小店,他行了多間也借不到,
最後去先達通信正貨店先有,價錢是3C的價,可接受,
問百記和死光,有價,下面寫歡迎査詢,這一般現金可平些,
但竟説實價,但貼$56xx 有誰買呀!

回覆 8# 冷心心

就當你買個安心,5xxx 喺大行買, fine

但係連二手都叫五千。。。。 出面 35xx - 300 = 32xx

咁啱今日行開問過好多間都話停產,鴨記M瘋同旺電萬X都話有貨,但淨返黑色~

via HKEPC Reader for Android