求1k 山寨平板推介

打算平時出街等fd時去cafe做下project用
平時唔會成日用,所以唔使太top
但因為用word excel ppt 所以唔想太雞

我知有師兄會叫我加多少少多7k買部surface pro3 最低spec果款
但真係唔係成日用,買咁貴唔抵

spec方面
想要
4核
2gb ram
1024x768 up
ipad/ipad mini size 可以用到佢地D COVER

本身想要有好似SURFACE PRO果D keyboard,不過搵左好多見大廠先有就放棄lu

打算係淘寶買

所以lenovo 果d低階機我不如買山寨廠

例如onda,藍影,台電etc好過

朋友..你講1k...只能買山寨...
要用office,不如買w8果堆國內出品.1gb ram..行到都唔錯
好似酷比X方iwork8,或者同類都可以.. VOXXWinPad A1 mini版
唔想當廣告..不過佢地連office同win都係正版..真係幾抵...
電量唔夠,咪帶尿袋....

師兄,1K 只可以買8" 果D

朋友..你講1k...只能買山寨...
要用office,不如買w8果堆國內出品.1gb ram..行到都唔錯
好似酷比X方iwork8, ...
zenchiu 發表於 2014-6-13 16:03

有冇正版window冇所謂,反正強國大把開心版

師兄,1K 只可以買8" 果D
segauei 發表於 2014-6-13 16:09

所mini ipad size都ok

見有出面有隻叫5元素 mini
點睇???

所mini ipad size都ok

見有出面有隻叫5元素 mini
點睇???
neverforever666 發表於 2014-6-13 16:47

你想買android 定 win8 機先?

你想買android 定 win8 機先?
segauei 發表於 2014-6-13 16:53

android

win 8機冇得尿袋差電

如果有就perfect

android

win 8機冇得尿袋差電

如果有就perfect
neverforever666 發表於 2014-6-13 16:59

android 5舊水都好多啦,出面好多post 都好講喎

android 5舊水都好多啦,出面好多post 都好講喎
segauei 發表於 2014-6-13 17:27

頭幾版都係大廠,係有個講talk7x

不過9x都好似出左la wo...

同埋我淨係要平板功能