[測試] 我做白老鼠, 買左 藍魔 i10 pro

我做白老鼠, 買左 藍魔 i10 pro

雙系統, 遲D 話俾大家聽好唔好用

我之前買了 Miix2.8 , 很一般, 有點失望....

打算拿去保養維修

我做白老鼠, 買左 藍魔 i10 pro

雙系統, 遲D 話俾大家聽好唔好用

我之前買了 Miix2.8 , 很一般, 有點失望 ...
simonleung2000 發表於 2014-6-20 15:44

Thx, hope u open box fast

回覆 1# simonleung2000

Miix 2.8 壞左咩? lenovo 比起蓋魔更冇信心?
請問下, 你用緊平板既 win8 ... 用平板要俾到你咩先為之合格?
我有用 win8 係 notebook, 但平板未體驗過.....謝

外觀普通, 真正 Dual OS (冷啟動), 內置 3G 上網模組件

粗略一用
1. 開機速度快, 由關機進入android 4.2.2 或者進入windows 8.1 都大約一分鐘內完成

2. 只有32G 內存, 太少了。但無法。在新機下, windows 8.1 下, 只有9G 容量可安裝軟件, 而在 Android 4.2.2 下, 則只有 2.99G
不過發把那些垃圾軟件甚麼刪去, 可以有近 4G可用

3. android 的安兔兔評測, 分數有 33030

4. 在windows 8.1 下可以使用 64G microSD, android 下則只可以使用 32G

期待開箱文

外觀普通, 真正 Dual OS (冷啟動), 內置 3G 上網模組件

粗略一用
1. 開機速度快, 由關機進入android 4.2.2 ...
simonleung2000 發表於 2014-6-20 18:30

WINDOWS係裝左OFFICE之後定未裝已得番9G?

LiveFan 樂凡F3S鑽石版 會唔會比藍魔 i10 pro 更好?

粗略一用
1. 開機速度快, 由關機進入android 4.2.2 ...
simonleung2000 發表於 2014-6-20 18:30

你的意思是可隨意選擇用windiw 或android?

via HKEPC Reader for Android

你的意思是可隨意選擇用windiw 或android?

via HKEPC Reader for Android
hochui 發表於 2014-6-21 00:43

只能在開機界面的時候對系統進行選擇

http://pad.zol.com.cn/442/4425667.html

LiveFan 樂凡F3S鑽石版 會唔會比藍魔 i10 pro 更好?
KKcyc 發表於 2014-6-21 00:20

樂凡F3S鑽石版 好像不是雙系統?