如果依家買LG GPAD 會唔會太遲?

LEOWAI 發表於 2014-6-24 10:14

依家買唔會太遲, 只會太早, 好多舖頭咁早仲未開舖喎

依家買唔會太遲, 只會太早, 好多舖頭咁早仲未開舖喎
tcmchan 發表於 2014-6-24 10:23

網店都有, ...唔洗舖頭買.

N8 已流出, 行 64 bit Android 5
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=10868
唔急用可以等等

就算唔熱衷於追新野, 唔打機/對硬件冇高要求
呢個時候入 G Pad 都唔抵
除非你而家搵到超筍價 / 新淨二手

鄙人經驗, 半年前入咗部新淨二手 nook hd+
當時 N7 2013 剛出, nook hd+ 個 specs 已經係落後咗成年
但係到而家依然開心使用中

唔急用可以等等

呢個時候入 ...
anavel_gato 發表於 2014-6-24 10:39

據說N8遲啲出

Nexus 4 via HKEPC Android reader

唔急用可以等等

呢個時候入 ...
anavel_gato 發表於 2014-6-24 10:39

N8 好似第四季出喎. 起碼12月.

等極G Pad都唔出十吋, 反而新G Pad 1280x800版就出10吋, 吹漲

N8 好似第四季出喎. 起碼12月.
LEOWAI 發表於 2014-6-24 10:44

所以話睇你急唔急用, 同埋需要
同埋 N8 分分鐘又係拖拖下拖到 2015 Q1 先真係出

如果而家買 G Pad
大概可以享受 6-9 個月, 直到下一輪新 tablet 推出 / announce
但係遲買有冇平幾舊? 冇嘅話就唔係好抵

所以話睇你急唔急用, 同埋需要
同埋 N8 分分鐘又係拖拖下拖到 2015 Q1 先真係出

如果而家買 G Pad
大概可 ...
anavel_gato 發表於 2014-6-24 11:05

打算買GPAD。。想睇下有無差唔多spec....性價比高.

for such price, buy Tab pro 8.4 wifi is better

better cpu, better screen