[開箱] Tab S 10.5 已買 (已寫文)

小弟第一次寫開箱文,如有不好,請諒解
我因為成績好,阿爸話我可以買平板,佢俾2/3 $$
我最後簡左Tab S 10.5 wifi $36xx 送套,16g sd, 同保護貼

一開機,俾個mon 嚇親,佢靚過我部 note 2 多多聲 note 2真係唔係佢對手

部機470g唔夠,同我阿媽部n8000差過天同過地

6.6mm 嘅厚度係最吸引嘅地方
好多人話膠布背唔好,我又覺得好

一試就一定要試指紋解鎖,都幾好
我解十次有九次係一下就得

驗明正身
T800 同 Android 4.4.2

用嚟睇琴譜,書,同打一陣機到仲有67%

三*食ram 王真係唔係浪得虛名

部機真係好快,打一陣3d game,部機都唔係好熱,用嚟做嘢同打機都會係good choice

比著我一係唔買住,買左一定即刻拆

我買完 pc 都係即晚裝好哂 hardware, 起碼上埋os 先會停

我都諗緊呢部,唔知等唔等Note出新版好~

via HKEPC Reader for Android

聽朝開箱
oneonetobias 發表於 8/7/2014 21:25

恭喜先,等睇開箱

恭喜先,等睇開箱

Tab s 10.5 粒電池太細啦,開wifi web browsing 都頂唔到9個鐘

回覆 1# oneonetobias

支持開箱....起身啦....中午啦....哈  

起咗啦,仲試緊

今天是吉日, 宜開箱

等睇開箱文