[開箱] X98 AIR 3g 首個win8 正式發佈,11oct,有可刷回and方法

刷回andriod方法
http://bbs.teclast.com/thread-253763-1-1.html

首個WIN8 ROM, 真係要小心玩,請去論壇留意其他師兄試過冇鑊先玩, 去飲了, 有緣再寫!!!
http://bbs.teclast.com/forum.php ... 6orderby%3Ddateline
已知問題---目前win8下摄像头是反向的

首個更新
26/9/14, "wifi下打开台电自动升级》点击在线升级"
改善内容:
V1.09_20140912
1、改善部分机器充电时间长的问题。
2、更新realtek 最新的 wifi驱动 解决部分机器概率出现了休眠死机的现象。
3、解决图库浏览应用。
4、解决文件管理器提示安装错误的问题。

原始固件
http://dl.vmall.com/c0dqcpaaj7#

极品飞车17:最高通缉
http://bbs.teclast.com/forum.php ... 6orderby%3Ddateline

結論
如果你為WIN兩用而來, 說實話應該等有WIN8 ROM, 齊DRIVER,同埋WIN8 下3g ok先買!!!
1,SCREEN得, U都OK
2, 電可以用過五小時
3,1080P的片真好正,可惜32gb放得幾多套先?咸片就還可以; 4K,我想意義大於實在!
BAD
1,叉電都幾耐下
2,外放SPEAKER唔大聲, 唯有向APPS埋手
3, 以前d 大型GAMES, 如果要用數據包....都係......

12時10分收到, 開盒個SCREEN冇線冇入灰, 阿門....GOOD, 我買係標配, 1119人仔(1089+28順風), 今晚再去買套,都是1200人仔,OK啦!
一會兒食小小野會再試下粒"悲催"36F到式得唔得.....(唔好意思, 我都係剛跑完步回家, 先多謝天悅廣場順風的姐姐你幫忙拿機,先有得玩)

入到屋

兩邊膠紙冇開過

標配

正面

冇點大家

開......

INTEL U

大路UI

係台電綠底

WIFI......我唔係住在88樓, 所以訊號OK!!!, WIFI唔得的人, 一係你家真係好大,一係你問題好大! 安安兔大約32000分到, 呢部機係熄左機下叉電係唔會自己開番個SCREEN叉 , WIN7下自動安裝DRIVER唔使找

內置的文件管理是有問題,宜停用, 有32GB RAM比您裝APPS,放心裝! 有部份跟機的APPS, 是可以刪除, 唔一定要ROOT住

電話有驚喜, 唔使用免提, 你是可以對著平板說X你, 無論對方是用手提或有線都幾清, 仲有如果係中移動卡4g, 右上角唔會出r會出返h!!!

相機.....當然冇驚喜.......

部機本身左下角有(節)圖鍵, .............有呢個鍵,用BOOKU同MAGV APPS 一流

用ES 看到, 64GB手指同 入64GB_SD卡都係認到, 冇問題....放心 (內置文件管理有問題, 用其他吧)

某看波電視開心APPS, 看雲格都幾靚仔

自家PDF

看紙報, 25CM下唔使放大也看到

MYTV 點都要試下, (無記呢個主播真是得, 呢D咪真是100分香港女仔LOR,港姐?唔該死開啦), 有線即時睇,再在都看到了!!

外放聲音, 真是幾細聲, 但帶耳筒就唔覺; MX PLAYER 的軟解可以解決好多有樣冇聲的問題,但舊有的開心版, 用唔到, 下載1.7.31版或再找吧! 720p 576p, 都覺有"渣"

1080P, 4K

我好心急
等你

可唔可嫁試下係唔係真係會過熱 thanks!

等ching加料

mytv都係拉長左!!!!

睇雜誌應該幾正,我而家用7吋睇好辛苦

X98 Air 3G精髓不是ANDROID, 係WIN8.
如果玩ANDROID, 用P90HD, P98 AIR 更好.

回覆 7# 大有仔
其實我都唸緊呢個問題,其實我想知道p98 x98邊個續航會稍微好D?

回覆 8# 傾慕

最長氣的. 應該係P90HD, 11小時 1080P VIDEO

waiting win8 開箱