點解ASUS T100 香港買貴咁多........

岩岩上PRICE HK 睇價, 起碼都要3600 UP, 我睇番淘寶, 京東, 最平既都係2000 人仔, AMAZON 既都係AROUND 3000 HKD SHIP 到香港.............香港邊到買會平D-.-

岩岩上PRICE HK 睇價, 起碼都要3600 UP, 我睇番淘寶, 京東, 最平既都係2000 人仔, AMAZON 既都係AROUND 300 ...
nzon 發表於 2014-9-18 15:42

要睇價格有無包埋500G底盤。

唔係咁點支持到個"皇家"俱樂部

回覆 2# latali

報告師兄, 睇左TAOBAO, 包埋500G 底盤既話, 最平係2800 人仔...........香港買會平D 定係貴D?

如果有 HDD 版本
以 400 美元做基準
港價不算太過火位

回覆 4# nzon

好平了
見肥花放二手都沒咁平
但不知500GB抄野入去是幾快
我部dell v11p抽usb手指抄野最快得50mb

回覆  nzon

好平了
見肥花放二手都沒咁平
但不知500GB抄野入去是幾快
我部dell v11p抽usb手指抄野最 ...
dcpad 發表於 2014-9-18 16:17

一搬五千六轉硬碟速度吧!  手指速度也會有影響

如果個價差唔多, 我都係香港買算鳥 SOSAD

如果個價差唔多, 我都係香港買算鳥 SOSAD
nzon 發表於 2014-9-18 16:54

點 會係差唔多呀
港版64gb是35xx
64gb+500gb hdd是四千幾呀

回覆 9# dcpad

下, 香港食水咁深...............