大陸牌子3g 8寸平板hk800樓下,酷比魔方talk8係咪最少鑊氣?

想幫屋企老人家買部8寸3g平板,主要都係睇下電子書睇下風雲直播玩下小遊戲,預800港幣即599人仔左右,因為太貴老人家唔鍾音意。

search過以前啲post,talk7x好多ching評性價比高,但七寸略嫌細左,同埋電量唔夠要自己換大電,始終揀番talk8,因為電量話有4500mah,唔使老人家郁下就叉怕佢地以為咁係壞左機,不過有ching講得1gb rom裝app,好似少左啲。

至於colorfly g808,話規格同talk8基本一樣,但見唔少ching話有鑊氣,希望有用過呢talk8 同 g808呢兩部機既ching分享下親身用後感,甚至推介下其他八寸機,因為都打算趁十一前搞掂佢,避過物流大塞車。

謝謝。

想幫屋企老人家買部8寸3g平板,主要都係睇下電子書睇下風雲直播玩下小遊戲,預800港幣即599人仔左右,因為 ...
bush_park2012 發表於 2014-9-27 14:57

睇下呢部啦

window/原道 M80 WIFI 8GB安卓四核平板电脑8寸 高清IPS屏 http://tb.cn/mBaI7Uy

InFocus/富可視CS1 WIFI 8GB四核7寸全高清平板 送皮套 http://tb.cn/yGPH7Uy
或者呢部

我今晚都會買talk8, 俾老婆煲劇。
希望無伏。

我今晚都會買talk8, 俾老婆煲劇。
希望無伏。
panda360 發表於 2014-9-28 10:56

我都想換呢隻,但很少人用,变了孤兒仔,有問题的話,求助無門
,官网都少ROM

買左ainol....中伏>.<~

最終都係揀左買talk8,點知問左天貓四間專賣店,一係唔寄香港一係話要收150運費一係話自己間鋪標高幾十一百你都香港買水貨,總之千方百計唔做香港客生意,搵到間非天貓又ok多人幫襯又寫明寄香港既,又,無貨…

結果店主推介加多100買馳為vx8 3g,話intel u好快有得刷win8,個人對win8無乜興趣,1 gb ram 16gb rom android機呢個價又算ok電量亦大,加上見有ching 舊post部機幾靚仔,店主話批貨上周先返應該解決左google play問題,所以扑左鎚。

希望有vx8 3g既用家ching分享下使用體驗。

最終都係揀左買talk8,點知問左天貓四間專賣店,一係唔寄香港一係話要收150運費一係話自己間鋪標高幾十一百 ...
bush_park2012 發表於 2014-9-29 15:33

其實點解你唔o係香港買talk8呢?

其實點解你唔o係香港買talk8呢?
king1688 發表於 2014-9-29 16:59

check過,  貴一部左右.

最終都係揀左買talk8,點知問左天貓四間專賣店,一係唔寄香港一係話要收150運費一係話自己間鋪標高幾十一百 ...
bush_park2012 發表於 2014-9-29 15:33

點解唔用集運?