台電X80H 簡單開箱

快遞好慢......成個星期先到.........

部機拿上手,手感OK,觸控中上,因為我有部pipo w1 ,台電呢部比較靈敏,w1仲要10吋

觸控感覺   w1 < x80h < dell 8 pro

電池未詳細用過,應該可以用6小時

8吋呢個size 很不錯,輕巧好多!

個mon 普通,看得耐會有d累

始終like用鍵,加左個ipad mini  藍芽鍵盤,都不錯la,不過反應有d慢

系統速度流暢,未試大型軟件

跟機送 2013 office , 抵到爛.....

699 人仔呢個價錢,還算滿意.......

圖片壓縮左質量好差........

尋晚好似無電自動關左機..........   充左一晚電......

開悟到機................

試下用大頭針吉信 reset 20秒

我的例子

回覆 3# tamalemon

無reset woo..................

不過突然之間  又開到了...........

回覆  tamalemon

無reset woo..................

不過突然之間  又開到了...........
agooxo 發表於 2014-10-15 12:30

感覺好......... 雞吓

回覆 5# ja8
買得大陸貨就預左,不過除左開機問題

我個人覺得整體好過 pipo w1

回覆  ja8
買得大陸貨就預左,不過除左開機問題

我個人覺得整體好過 pipo w1 ...
agooxo 發表於 2014-10-15 15:55

咁你滿意就可以 , 我等吓睇有邊部少镬氣至買

回復 6 #agooxo

不錯吧!!   我就 iwork8 同 x80h  選擇困難中   
by the way, 隻 win8 有冇得轉繁中 or 英文, 或是一定要重裝  ??

via HKEPC Reader for Android

回覆 8# jimcat

不用重裝,控制台可以改

部野夠輕夠薄,做工比想象出色,目前都無問題good!

cpu係咪 iwork8好d ?