[開箱] 遲來的Tab Pro 8.4

好多地方都無貨,無意中比我見到有全新機,仲要靚價,即時試機比錢

包裝盒外觀

部機台水,生產地越南

試機時sales係我面前開封

開盒

Wifi版要Handfree做乜

火牛

開機

即時有更新

magazine ui...
算幾方便,不過會令部機個介面有D Lag

都係呢D套好用,淘仔好平

部機優點:
輕,薄
Mon好靚(2K w/o amoled)睇圖睇相效果幾好
個底蓋用仿皮做,質感唔錯(不過正常用套完全唔會摸到 )

缺點:
Magazine ui令介面有D lag,Root左機都delete唔到
電力唔係太強,不過1日1充都唔大問題
造工有小問題,機身音量鍵左近大力小小按會有怪聲
無乜配件選擇,想買塊好小小o既玻璃貼都無

不過整體都唔錯算交足功課了

wifi 版?   正!  

回復 2 #hyperbola

係wifi版,我本身有用pocket wifi,所以wifi版就已經夠我用了

via HKEPC Reader for F350

好多地方都無貨,無意中比我見到有全新機,仲要靚價,即時試機比錢

包裝盒外觀

部機台水,生產 ...
TWCACM 發表於 1/11/2014 17:54

對都比你搵到貨尾

回復 4 #ming8k

係,雖然貨尾,最緊要係平靚正

via HKEPC Reader for F350

我部行貨冇耳筒wo

呢部正!
2k唔使

耳機有遙控就算你打唔到電話都可以在聽歌時向前向後飛歌的啊!佢唔會搞太多板本耳機為這部機

水貨?

回復 6 #jollyccs

噤得意,香港三星連呢啲都收起

via Galaxy Tab Pro