香港DELL 網有新VENUE11PRO 賣。

www.dell.com/hk/p/dell-venue-11-pro-7000-7140/pd.aspx?c=hk&l=zh&s=dhs&cs=hkdhs1&~ck=mn

但冇鍵盤賣,有鍵盤賣都考慮買佢,真奇怪。

有keyboard賣,mobile keyboard(有内置電池)要1千,slim keyboard唔知點解仲貴,無電池比有電池貴多成250蚊。。。我覺得都系surface pro 3抵玩D

有keyboard賣,mobile keyboard(有内置電池)要1千,slim keyboard唔知點解仲貴,無電池比有電池貴多成250 ...
shupui_tsang 發表於 2014-11-18 11:29

我指香港果個網,我睇唔到有鍵盤,而新平板用新cpu 感覺好D

www.dell.com/hk/p/dell-venue-11-pro-7000-7140/pd.aspx?c=hk&l=zh&s=dhs&cs=hkdhs1&~ck=mn

但冇鍵盤賣, ...
莎月美希 發表於 2014-11-18 11:10

有電鍵盤衣悲約八百買到, slim 重平少少,我買唔洗六百

有電鍵盤衣悲約八百買到, slim 重平少少,我買唔洗六百
wy7008 發表於 2014-11-18 11:44

衣悲平好多wo,我同Dell Sales傾,佢報呢個價比我 ,slim貴成倍。。。

衣悲平好多wo,我同Dell Sales傾,佢報呢個價比我 ,slim貴成倍。。。
shupui_tsang 發表於 2014-11-18 11:55

香港sales ??

香港sales ??
莎月美希 發表於 2014-11-18 12:04

系,網上Sales

系,網上Sales
shupui_tsang 發表於 2014-11-18 12:08

原來有鍵盤,搞到心郁郁。

原來有鍵盤,搞到心郁郁。
莎月美希 發表於 2014-11-18 12:12

Ching系咪都捻緊買呢部定系買Surface Pro 3好?

Ching系咪都捻緊買呢部定系買Surface Pro 3好?
shupui_tsang 發表於 2014-11-18 12:15

係呀,但如果dell 有鍵盤賣,我比較想買dell﹐唔知佢門市有冇得賣呢?