[操作疑難] Asus Fonepad 7 LTE 粒CPU係雙核定四核?

剛剛在深X涉買咗 ,$1299 前置雙喇叭果部 ! 好奇怪鋪頭明明寫住雙核1.6,返黎用兔兔試又話係四核,
明明話 ...
moychungwah 發表於 2014-12-15 21:45

我自己都係Asus Fonepad 7用家, 不過我係用緊Intel Atom Z3560 1.83GHz 四核芯 "Moorefield" SoC (Silvermont架構), 型號係FE375CG, 佢只支援3G通訊, 而且Antutu成績係44576分. 仲有窄邊設計, 所以手持都好舒服.

題外話, 如果鋪頭真係攪錯將4G機比咗你, 你已經著數咗啦.

回覆 1# moychungwah

我用緊me372cg,應該係你果部既3g版,cpu係2C4T
部機我係粗用,為一唔滿意係個mon會入塵,換完mon都係再入

回覆 4# moychungwah

not bad, 白色嗎?

可以 PM 那裏買嗎?

1299 4G 又真係幾抵 Where to buy?

高登新翼某店
白色,P台死貨,有機會只保至明年7月

請問看hktv會lag機嗎?