Tab S 8.4 爆mon

我部平板Tab S 8.4爆左mon,無畫面。
有無方可以剷晒入邊D野??

吾 support mhl or hdmi out?

吾 support mhl or hdmi out?
NOPSS 發表於 2014-12-22 15:14

Touch screen都應該死左。

Touch screen都應該死左。
brian6 發表於 2014-12-22 16:01

TOUCH都死埋就只有一邊MHL一邊OTG MOUSE..

正確黎講係..插MHL..睇下隻OTG MOUSE去到邊..岩位就禁..唔岩就再FEEL下邊個個位岩..@@

BTW....做咩唔返廠整..佢會自動DEL野架啦.

仲有個方法..插電腦.裝個D唔知咩豆夾..有得控制返佢..好似係..

係咪有正圖正片擺咗入內存呢

用 usb 線接電腦咪可以見到 。。鏟晒囉

睇吓偉大香港三星收唔收你百五蚊檢查費?
冇收單聲唔該。

Btw .三星D 平板真係好易爆mon.  
我自己爆過note10.4 . 聽埋朋友果D. 都差唔多有三成人出事。
用Ipad 果D人一成出事率都無。(其實我識有三星平板果d人個個都起碼有一部ipad)

你個case.  搵另一部tab s入recovery 洗野。 睇住佢步驟同時間跟住照做 ok?

三星D 平板真係好易爆mon.  
我自己爆過note10.4 . 聽埋朋友果D. 都差唔多有三成人出事。
用Ipad 果D人一成出事率都無。
diotong 發表於 2014-12-22 19:14

ipad都好容易跌爆mon,其中以ipad air最差,去片:

ipad air drop test  https://www.youtube.com/watch?v=X86-s4enSLs

ipad mini drop test  https://www.youtube.com/watch?v=s-Wuttj6V0Q

我用過幾部三叔嘅tab,包括 Tab 7.7, Tab 2 7.0, Note 8.0以及依家嘅Tab S8.4,差唔多每部都有跌過(Note 8起馬跌過3次),但都冇爆過mon,關鍵係好彩有用到保護套,係透明軟膠底嗰隻,證明用個啱嘅保護套十分重要!

睇吓偉大香港三星收唔收你百五蚊檢查費?
冇收單聲唔該。
diotong 發表於 2014-12-22 19:09

我就係驚三星收好貴,另外我部機ROOT左。