台電x98air 3g

頭先4點幾行華强北,見到有個香港人買咗部x98air 3g雙系统,响間鋪度同佢吹咗一陣,問佢買咗幾錢,佢話$1200人仔,跟住睇下個版本係c6j6,安卓4.4.4嚟,我話你就正啦,我早個零月前買只得安卓版4.4.2,而且又升级唔到4.4.4,又唔識刷window8.1!

頭先4點幾行華强北,見到有個香港人買咗部x98air 3g雙系统,响間鋪度同佢吹咗一陣,問佢買咗幾錢,佢話$120 ...
bang742 發表於 2015-1-1 20:39

師兄見唔見有talk7x talk8x?我星期二上去周圍搵都搵唔到。

我都好想玩win8.1

師兄見唔見有talk7x talk8x?我星期二上去周圍搵都搵唔到。
buynaka 發表於 2015-1-1 20:45

見唔到喎,只係見有好多台電,原道,昂達同酷比魔方嘅平板,仲玩咗一陣台電部x80h添!

見唔到喎,只係見有好多台電,原道,昂達同酷比魔方嘅平板,仲玩咗一陣台電部x80h添! ...
bang742 發表於 2015-1-1 20:53

請問你喺邊個場見有酷比魔方既平板?  我就係搵唔到佢。  

請問你喺邊個場見有酷比魔方既平板?  我就係搵唔到佢。
buynaka 發表於 2015-1-1 21:54

响賽格囉!

華强買係咪比淘寶平啲呢?

華强買係咪比淘寶平啲呢?
rickson02 發表於 2015-1-1 22:31

淘寶係最平最新model, 華強買可試机。

淘寶係最平最新model, 華強買可試机。
b-29 發表於 2015-1-1 22:38

响華強北買起碼有得試,試唔啱就唔好買囉,而且好多鋪都有埋保護套買,一般價錢會比淘寶貴d

今日仲見到有個平板支架建埋蓝芽啊喇叭,放上去合埋似晒部联想平板咁,心思思幾乎買鬼咗添!