[配件] X98 KEYBOARD 你喜歡那一款?

早兩日摺左大人台,又好似小左個地方去咁, 現在得番可愛台同男人嬌.....買小見小..又另我想番起當年免費午餐最早摺左那一區.......
FDZONE摺完開番也無復當年, 唉.........

X98 AIR 3G 裝左WINDOWS上去之後先發覺一定要有KEYBOARD先可以用!!!

所以上淘寶看左以下4個, 結果都係買了第一個, 有埋MOUSE PAD

1 唯一缺點,出街好似變左帶兩個平板, 同埋呢一間有MON貼送, 我張雞野已經花晒........

2 真係變左NOTEBOOK, 但個背部一定花, 同埋夾個位用得耐,我估一定變型

3 呢個夠簡約, 其實我最喜歡, ,最緊要唔計運費,唔使100人仔, 仲要標榜係三通

4 真係好有變型金剛 FEEL, 不過有分一二代 ,價錢仲......

未敗上面個KEYBOARD之前, 我已經先係深水埗敗左以下呢個物體打小雞模擬器.......(我雖然唔係五歲小朋友,但我都喜歡玩GAME的,請原諒我都就五十歲是玩D舊GAME)

台電官方淘老都有keyboard套賣。
Btw有touch mon 都要用mouse PAD?

台電官方淘老都有keyboard套賣。
Btw有touch mon 都要用mouse PAD?
rickson02 發表於 2015-1-18 06:37

用WIN8 那一邊, 我慣左用PAD

我用昂達v975w, 用windows 無keyboard同mouse真係唔掂。所以買咗第二款 (for ipad 嗰隻), 幾好用不過無ESC 唔係咁方便。

想問你嗰款手制win 8可用嗎?
我都想買嚟打舊game

ching 加埋 link 把

藍牙手掣賣幾錢

我用昂達v975w, 用windows 無keyboard同mouse真係唔掂。所以買咗第二款 (for ipad 嗰隻), 幾好用不過無ESC  ...
kbg 發表於 2015-1-18 19:45

唔好意思, 今日出左跑馬地做最後試跑, 散晒,睡到剛才

現在答你
剛才試過可以用在WIN8下的m2模擬器
價錢, 198元在福榮2樓得一檔買, 仲送你立頓奶茶一盒
牌子是ipega, 有好多款, 呢款用note或者7吋最好!!!

2 到了

回覆 8# 冰水半糖

快咁多, 我都仲未發................對長者服務太差了!!!

回覆  冰水半糖

快咁多, 我都仲未發................對長者服務太差了!!!
cy689 發表於 2015-1-18 22:15