[開箱] Onda V919 3G Air 双系统 WIFI 64GB win8平板电脑

等左20日工作天,終於到手

用後感:
你話佢行緊2048x1536同ipad一樣?我自己就用開n7 2013 芒係1920*1200 .用落,唔講比人知真係冇人分得出(v919 window畫面,n7 android 畫面比較),V919 真係唔覺高一班囉,色水N7好過V919.V919 D色好淡.好啦講完個芒到控制方便.BOOT WINDOW/android  真係好方便,遺獨android 個邊,一按就轉WINDOW,唔似WINDOW個邊比你選 是/否. 起WINDOW個邊網頁載入時間有D慢 ,話晒我都係第一次用WINDOW平板.唔知其它國貨平板又係唔係咁.起ANDROID個邊打機唔太熱微暖.電量.可用約5小時.我就打機打左2個鐘,上網2個鐘.都仲有20%電.但係一到左顯示7%電就特然熄機.依度真係要留意下.喇叭音量一般.

留位

v919 wifi

v919 wifi

n7 wifi

n7 wifi
國貨真係差D

要等20日

等左20日工作天,終於到手

用後感:
你話佢行緊2048x1536同ipad一樣?我自己就用開n7 2013 芒係1920*12 ...
qtimeqtime 發表於 2015-1-26 15:39

佢應該唔係用 ips mon , ips mon 飽和度高 , 色彩亮麗 , 一般win tab 起機好快 ,十秒足夠了

看来2系统还要多努力。

回覆 1# qtimeqtime

Ching 想問window 最低可否行800*600解象度,降低解象度會唔會順的?

有無試電話,係咪有咪高峰可直接傾電話?

有無GPS?

3736F根本唔應該行2048x1536

有無GPS?
vobc 發表於 2015-1-26 18:56

冇咪自已加囉!