[配件] 請教: Dell Venus 8 Pro 配件推介

請教: Dell Venus 8 Pro 配件推介
1. 想買支筆, 但原廠好貴, 師兄們有無推介
2. 有無師兄會配USB 手指上網定係 手機WiFi Hotspot share?
3. Micro-USB 會加Hub 分開多幾個嗎?
4 . 其他配件...

謝謝大家!

筆我只係見到原裝, 但好多人都話唔好寫,我係用wifi蛋上網,hub我有用,好細1出4幾好用

請教: Dell Venus 8 Pro 配件推介
1. 想買支筆, 但原廠好貴, 師兄們有無推介
2. 有無師兄會配USB 手指上網 ...
jimmyctm 發表於 2015-2-4 14:47

筆祇有原廠合用,去「逃」  兩百幾,用祇可能說麻麻地

好細1出4幾好用 <-- Any share ? thanks

有無師兄用非原裝筆? 有推介? thanks!

筆祇有原廠合用,去「逃」  兩百幾,用祇可能說麻麻地
wy7008 發表於 2015-2-4 17:56

TB 有最新個款筆 (銀色個款) 賣... 老外試過個個都話正喎...

my note2 stylus can use on asus note8.
gilberta 發表於 2015-2-5 13:52

九唔答八    venue 8 pro 唔係用  wacom技術

TB 有最新個款筆 (銀色個款) 賣... 老外試過個個都話正喎...
ericyyhk 發表於 2015-2-5 13:40

你唔講清楚叫人點去找

ericyyhk 發表於 2015-2-5 13:40

Wacom Bamboo Stylus ??
Dell Active Stylus <-- 黑色的
Any link brother? thanks!