剛用半價買左部Lenovo Miix 3

Spec唔算太勁, 個screen只得1024x768.. 但我覺得都算平, $1499. 大家點睇?

說明        LENOVO® MIIX 3
處理器       
Intel® BayTrail Z3735F 處理器
作業系統       
Windows 8.1 更新
顯示卡       
整合式 Intel® HD 4000
記憶體       
2GB DDR3L
顯示器       
7.85 吋 (768 x 1024) XGA IPS、垂直模式
尺寸 (寬 x 長 x 高)       
5.39 吋 x 7.88 吋 x 0.36 吋 (136.9 毫米 x 200.3 毫米 x 9.2 毫米)
重量       
374.5 克 (0.82 磅)
鏡頭       
正面:2MP
背面:2MP
儲存裝置       
32GB eMMC
音效       
1 個喇叭
電池       
長達 5 小時
http://shopap.lenovo.com/hk/zh/t ... series/miix-3/#tab-功能

Spec唔算太勁, 個screen只得1024x768.. 但我覺得都算平, $1499. 大家點解?

處理器       
...
explorerhk 發表於 2015-2-5 22:34

只得1024x768

只得1024x768
wy7008 發表於 2015-2-5 22:59

所以一D都唔吸引

而家幾佰蚊強國平版,個硬件都好過佢

Spec唔算太勁, 個screen只得1024x768.. 但我覺得都算平, $1499. 大家點解?

處理器       
...

邊度賣呢個價?

處理器       
...

除左小miix 2 3g之外都唔知有咩分別

有咩特別要賣 2998 ???

邊度賣呢個價?
justtest.net 發表於 2015-2-6 12:54 PM

之前facebook promotion
我都拎咗兩個code
俾咗個人
剩番一個
諗住試埋部v820w
唔掂就入手MIIX 3

有咩特別要賣 2998 ???
simon16 發表於 2015-2-6 01:31 PM

淘番嚟一千人仔鬆啲
半價都ok
起碼佢case硬過 大陸平板
不過一部等如大陸兩部

而家幾佰蚊強國平版,個硬件都好過佢
keungngan 發表於 2015-2-6 12:16

幾佰蚊強國平板價錢係平, 硬件係好, 所以佢哋好多都會响啲細節位 (例如 touch, 電池) 上將貨就價

買呢類平板風險太大