天猫買x80h問題

買緊機…
要root埋機?
係咪root完機
d app可以裝落張sd卡到

買緊機…
要root埋機?
係咪root完機
d app可以裝落張sd卡到
davidhdphdp 發表於 2015-2-21 19:08

root咗機装個Link2sd就得啦!

root咗機装個Link2sd就得啦!
bang742 發表於 2015-2-22 18:41

thank you
大家都係x80h係咪天猫買比深之都買化算

另問我買x80h 32gb root左後
學你話咁裝左Link2sd,之後插張sd卡咪唔會話有唔夠用既情況出現囉?!

thank you
大家都係x80h係咪天猫買比深之都買化算

另問我買x80h 32gb root左後
學你話咁裝左Link2sd,之 ...
davidhdphdp 發表於 2015-2-22 20:56

安装完Link2sd後,點擊設定選擇將軟件移之sd咭就可以了!

借位問下
天貓買平板番香港係咪要先問下間鋪可唔可以運香港嫁?
見X80H咁抵想買部做母親節禮物

借位問下
天貓買平板番香港係咪要先問下間鋪可唔可以運香港嫁?
見X80H咁抵想買部做母親節禮物 ...
腦殘 發表於 2015-2-23 10:32
一定要,最好係用順豐運,畀貴啲但就快。同時最好揀TB深圳台電專賣店。

一定要,最好係用順豐運,畀貴啲但就快。同時最好揀TB深圳台電專賣店。
jc0604535 發表於 2015-2-23 13:14

點解搵唔到深圳台電專賣店既...?
定係係台电艾维专卖店?

借帖一問各路高手,經天猫的台電專賣店買,是否已有Google Play store和是否可轉繁體中文(Win 8.1)? 除保養外,請問同香港行貨有何分別? Thx

點解搵唔到深圳台電專賣店既...?
定係係台电艾维专卖店?
腦殘 發表於 2015-2-23 15:55

台電艾維ok?
我都想問天猫做緊
$599人仔個間

如果價一樣當然深圳店會快好多,有現貨的話今天下單發貨明天就可收貨(正常日子計),最重要係交易量大既店退貨亦多,有好大機會比退番黎既貨比你,尤其係知道係香港地址,博比d死貨比你唔會再退,山寨板都係博做你一次就走頭!
建議可以等3月3日出x80hd再淘,一來第一水貨肯定全新,二來係改版應無咩鑊氣!