人仔499 雙系統 Windows8.1/安卓4.4 有冇人衝?

http://detail.ju.taobao.com/home.htm?spm=608.7236093.f4.3.vHiE8W&id=10000005844773&item_id=43606492192
普耐爾MOMO8W雙系統 Windows8.1/安卓4.4 人仔499

有HDMI ... 真係好想衝.... 但對個牌仔冇信心

有冇 CHING 有用過...?

不如酷比魔方
都係差唔多錢

尋日買左 Onda V820w,
RMB539, 送藍芽鍵盤及天猫50元劵卡 !
不過今日已經冇左呢個優惠 ...

32G不考慮喇

32G不考慮喇
wongfung 發表於 2015-3-4 13:04

64GB 貴差吾多一倍,吾抵。。。
輕度用家32GB 應該都夠。

64GB 貴差吾多一倍,吾抵。。。
輕度用家32GB 應該都夠。
alexn 發表於 2015-3-4 13:08

試過用64G都覺得唔多夠

試過用64G都覺得唔多夠
wongfung 發表於 2015-3-4 13:10

我用128G 都覺得唔夠

回覆 7# shal

買256gb SURFACE PRO!!!

回覆  shal

買256gb SURFACE PRO!!!
inone2 發表於 2015-3-4 13:38

本人正是用緊Surface pro 3 8G Ram 256G SSD i5

尋日仲考慮緊買不買好, 點知今日就加番價
另一間賣549送BT keyboard 都跟著加番$599....
等佢下次平再買....

尋日買左 Onda V820w,
RMB539, 送藍芽鍵盤及天猫50元劵卡 !
不過今日已經冇左呢個優惠 ...

...
alexn 發表於 2015-3-4 12:22