大內存既平板?

android 有無大內存既平板? 幾大? 價錢?

呢部?
http://www.eprice.com.hk/pad/talk/4480/67957/1/

不過唔知香港唔會唔出

android 有無大內存既平板? 幾大? 價錢?
panli 發表於 2015-3-13 13:34

買可插 128gb 咭嘅平板,同時插 64gb OTG 手指

加埋內置 10gb,   total 200gb 都未夠用咩 ?  

via HKEPC Reader for Android

呢部?

不過唔知香港唔會唔出
karsocrates 發表於 2015-3-13 19:00

呢D 機香港有無保養或者維修?

買可插 128gb 咭嘅平板,同時插 64gb OTG 手指

加埋內置 10gb,   total 200gb 都未夠用咩 ?   

via ...
imax 發表於 2015-3-13 19:34

有咁大? 我見APPLE 有大內存, ANDROID 好似睇黎睇去到16GB?

有咁大? 我見APPLE 有大內存, ANDROID 好似睇黎睇去到16GB?
panli 發表於 2015-3-16 12:24

你未睇真段字, 係内存 10g + 128g 卡 + 64g 手指 。。咁樣用  

via HKEPC Reader for Android

price 搵到部64gb, 不過128好似唔見, 有無其他師兄補充?
http://www.price.com.hk/product.php?p=164561

你未睇真段字, 係内存 10g + 128g 卡 + 64g 手指 。。咁樣用   

via HKEPC Reader for Android ...
imax 發表於 2015-3-16 13:22

但唔係android 係4,8,16咁上? 有10呢種?

price 搵到部64gb, 不過128好似唔見, 有無其他師兄補充?
whatasite 發表於 2015-3-17 11:59

thank you 大大, 但個樣咁似notebook?攪錯左?

有插 card , 32g 內存好夠